OgreLap – Elämäntapa, muotoilu, arkkitehtuuriblogi

Melkein kaikilla on pohjaveden varastointi, mutta ei käytännössä mitään. Vuoteen alapuolella on tarkoitus olla kauan unohdettujen tavaroiden koti, jos olet tyytyväinen tällaisiin haitallisiin säilytysongelmiin. Voit hyödyntää sitä siistin lattian hyödyntämätöntä potentiaalia helposti, tarvitsee vain vähän aikaa.

Voit saada suuria muoviastioita tuskin ollenkaan rahaa, pienillä pyörillä ja leikattavilla kannilla, jotka sopivat erinomaisesti tavaramäärien varastointiin, mutta ovat silti pienikokoisia.

Näitä kaikkia on vaihtelevia pituuksia, leveyksiä ja syvyyksiä, jotka voidaan helposti pinota ja järjestää optimaalisen säilytysjärjestelyn saavuttamiseksi. Muistaa! On tärkeää, että mittaat sängyn alla olevan tilan, jotta vältät liian suurien tai liian pienten astioiden ostamisen. Jos saat säilytyslaatikkosi ja ne eivät mahdu sängyn alle, se hylkää niiden hankkimisen.

Vastaa