OgreLap – Elämäntapa, muotoilu, arkkitehtuuriblogi

Vaatekaappien valitseminen makuuhuoneeseesi ei ole aina helpompaa vaihtoehto. Yksi vinkki, josta saat hyötyä, ei ole mennä yli laidan värin suhteen, muista muualta riviltä, ​​jonka aiot todennäköisesti muuttaa makuuhuoneesi värimaailmaa, mikä tarkoittaa, että neutraaleihin väreihin tarttuminen on hyödyllistä, mikä vähentää tarvetta korvata vaatekaapin ovet ja kuluttaa tarpeetonta rahaa, kun päätät tehdä muutoksia.

Ensimmäinen askel on valita malli, joka mielestäsi käyttää tilaa parhaalla mahdollisella tavalla. Muista, että haluat keskittyä ripustustilaan, hyllyihin ja kenkätilaan.

Ihannetapauksessa yritä pitää enemmän riippuvaa kuin hyllytilaa, jotkut esineet voidaan taittaa tai ripustaa, joten jos tila loppuu, on helpompaa löytää toinen ripustettava paikkaan. Voit myös harkita joitain koreja, joissa on hyllyjä alusvaatteillesi ja sukillesi.

Seuraavaksi katso tarvitsemasi koko. Asennetun vaatekaapin ei pitäisi ylittää tilaa, mutta samalla haluat sen mahtuvan tilaan helposti. Tämä tarkoittaa tilan käyttöä.

Laatu on välttämätöntä, ja kun valitset asennettu vaatekaappi, valitset palan, joka tulee olemaan huoneessa monta vuotta, mikä tarkoittaa, että haluat sen olevan hienointa laatua, joka tulee olemaan kestävä, vahva ja pitkäikäinen .

Muista keskittyä valitsemiisi väreihin. Valkoinen on aina hyvä valinta tai neutraalit sävyt, jotka voidaan helposti sisällyttää mihin tahansa valitsemaasi huonesuunnitteluun.

Käytä peilejä. Vaikka et ehkä halua peilattuja ovia makuuhuoneessasi, ne voivat olla hyödyllisiä. Jos työskentelet pienemmän makuuhuoneen kanssa, peilit voivat heijastaa luonnollista valoa ja myös saada tilan tuntumaan suuremmalta kuin se on. Ainakin yhden asennettujen vaatekaappien ovien sisäpuolella on oltava peili. Täyspitkä peili on ehdottoman välttämätöntä, asennatko vaatekaapit pukuhuoneeseesi tai makuuhuoneeseesi.

Vastaa