OgreLap – Elämäntapa, muotoilu, arkkitehtuuriblogi

Maalaismaiset huonekalut hyötyvät eniten toistuvasta kuivapölystä. Paras tapa puhdistaa ne on käyttää pehmeillä harjaksilla varustettua pölynimuria tai pehmeää, kuivaa mikrokuituliinaa. Aja kangas / pölynimuri puun pinnan yli irtonaisen lian tai pölyn poistamiseksi. Puhdista hankalat kulmat pölynimurilla, jossa on pehmeä harjakiinnike.

Maalaismaisten puukalusteiden puhdistaminen vedellä ei ole suositeltavaa. Kuitenkin, kun pinnalle tulee tahroja tai itsepintaisia ​​jäännöksiä, voit puhdistaa tuotteen joko puhtaalla vedellä tai miedolla pesuaineella käytetyllä vedellä.

Tätä varten laimenna yksi teelusikallinen mietoa nestemäistä saippuaa 1 gallonaan vettä. Kasta mikrokuituliina tai pehmeä sieni liuokseen väännä ylimääräinen ja puhdista pinta tasaisella, pyöreällä liikkeellä. Huuhtele kangas tai sieni puhtaalla vedellä ja väännä se kokonaan. Puhdista puupinta uudelleen saippuajäämien tai jäännösten poistamiseksi. Pyyhi lopuksi pinta pehmeällä, kuivalla pyyhkeellä.

Ankarat puhdistusaineet, öljyt ja vahat ovat haitallisia maalaismaisille puukalusteille ja voivat vahingoittaa puuta. Niitä tulisi välttää hinnalla millä hyvänsä, kun puhdistat tällaisia ​​esineitä.

Vastaa