OgreLap – Elämäntapa, muotoilu, arkkitehtuuriblogi

Mitata

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on saada huoneen mitat oikein saadaksesi täydellisen kokoiset huonekalut. Joten varmista, että mitat seinien pituuden, leveyden ja leveyden huolellisesti.

Pohjapiirrosten luominen

Seuraava asia, mitä sinun on tehtävä, on ottaa ristikkopaperi ja tehdä pohjapiirros. Tämä auttaa sinua päättämään, kuinka paljon tilaa voit varata huonekaluille ja kuinka paljon vapaata tilaa sinulla on jäljellä huoneessa.

Mittaa oviaukot

Jotta vältetään ongelmat toimitushetkellä, sinun on mitattava oviaukot ja tilattava vain ne huonekalut, joita voidaan helposti siirtää sisään ja ulos oviaukosta.

Huoneen lavastus

Kun olet päättänyt, kuinka paljon tilaa haluat jakaa huonekaluihin, sinun on merkittävä nämä tilat teipillä saadaksesi käsityksen siitä, miltä huone näyttää lähitulevaisuudessa.

Aloita valinta

Kun olet tehnyt edellä mainitut asiat, sinun on aloitettava ostopäätösten tekeminen. Siksi sinun on otettava huomioon huoneesi sisustus ja talosi tunnelma. Kun se on tehty, sinun on aloitettava poiminta perusasioista, kuten sohva, nojatuoli jne.

Nosta laadukkaita kappaleita

Laatu tulee ennen määrää. Joten vaikka jotkut kappaleet maksavatkin enemmän, on parempi valita laadukkaita tuotteita kuin heikkoja, koska ne kestävät yleensä kauemmin. Joten sinun on tarkistettava sohvan, tuolien jne. Kangas ja ostettava laadukkaat.

Koordinointi on avain

Loppujen lopuksi haluat, että olohuoneesi näyttää kauniilta ja miellyttävältä silmille. Siksi tämän varmistamiseksi sinun on varmistettava, että kaikki ostamasi huonekalut ovat koordinoituja keskenään ja sopivat hyvin yhteen.

Vastaa